Modern Üzleti Vállalkozások programja

A hazai kis- és középvállalkozások nagy hányada tisztában van azzal a robbanásszerű infotechnológiai fejlődéssel, amely napjainkban végbemegy. A kutatások mégis azt támasztják alá, hogy a vállalkozások sok esetben a fejlesztéseiket nem ezen a területen valósítják meg, európai versenytársaikkal szembeni lemaradásuk az infotechnológiai eszközök, módszerek alkalmazásának területén egyre növekszik.
 
A Modern Vállalkozások Programja azzal a küldetéssel jött létre, hogy a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások számára segítséget adjon a korszerű informatikai megoldások, eszközök megismerésben, azok bevezetésében, kiválasztásában.
 
Egy megyei szinten elérhető 29 fős tanácsadói hálózat tagjai készséggel segítenek a cégek informatikai átvilágításában, javaslatot tesznek fejlesztésekre. A Modern Vállalkozások Programja megyei és járási szinten is elérhető rendezvénysorozat keretében biztosít lehetőséget a cégek vezetői, döntéshozói, munkatársai számára abban, hogy megismerjék a legújabb fejlesztésű informatikai eszközöket, szoftvereket, módszereket.
 
A program keretében több száz minősített szállító egyedi ajánlata ad lehetőséget arra, hogy a vállalkozások díjmentesen vagy jelentős kedvezmény igénybevételével vezethessenek be korszerű informatikai megoldásokat cégüknél.
 
Keresse tanácsadónkat, tekintse meg a program partnereinek kedvezményes ajánlatát, vagy jöjjön el rendezvényeinkre és Vállalkozzon Ön is Digitálisan!
 
Cégünk az alábbi termékeket ajánlja kedvezménnyel a projektben résztvevőknek.
(Az árakat a hivatalos Ügyfélregisztráció után nézheti meg.)
 

EPSON WORKFORCE PRO WF-5690DWF

A négyfunkciós készülék előnyei közé tartozik az alacsony üzemeltetési költség, az alacsony áramfogyasztás, és a nagy nyomtatási sebesség.

OKI MC562DNW

Professzionális, minőségi színteljesítmény, mely növeli a munkahelyi hatékonyságot.LED technológiás, színes multifunkciós készülék (nyomtat-másol-szkennel-faxol).

SAMSUNG PROXPRESS SL M-3870FW

Multifunkciós fekete - fehér lézer nyomtató: nyomtató, szkenner, fénymásoló és fax funkció.

OKI ES 8453DN MFP

A sokoldalú intelligens multifunkciós készülék.

Tags: 

Készítsen tökéleteset!

 

Epson Stylus Pro 3880

Üzleti nyomtató

 

Epson WorkForce Pro WP-4525 DNF

Ultranagy kapacitású MFP

 

 

Epson L200

A3+ üzleti mf készülék

 

Epson WorkForce WF-7515