Szerviz tevékenységünk

Szerviz telefonszám: 06 (66) 442-614

Elromlott a készüléke vagy csak egyszerűen tanácstalan?

Írjon és kollégánk válaszol!

irodaszolga[kukac]bestirodatechnika[pont]hu

Egyre magasabbak az elvárások az irodai dokumentumkészítésben. Egyre jobban terjed a kommunikációt gyorsító digitális dokumentumelosztás.  A gyors információáramlás fontos eleme a mindennapi munkavégzésnek.

Amikor egy kulcsfontosságú irodai készülék meghibásodik (legyen az fénymásoló, nyomtató, fax, vagy számítógép) nem elég, hogy meg kell javíttatni, de a javítás idejére még nélkülözni is kell.
Mindezek elkerülésére cégünk, az Ön kényelme érdekében, hogy egy napig se nélkülözze irodai eszközeit helyszínen javítjuk ki a hibás készüléket. Amennyiben ez mégsem megoldható, akkor az Ön kérésére és a javítás idejére cserekészüléket biztosítunk.

Minden általunk szállított irodatechnikai megoldásra, akár a szerviz szolgáltatásra, vagy a vásárolt készülékre garanciát adunk. Az új termékekre a törvényben meghatározott garanciát adjuk, használt termékekre időbeli, illetve másolatszámbeli garanciát tudunk nyújtani.

Mit ér a legkorszerűbb fénymásoló, vagy a legjobb nyomtató, fax, ha nincs tisztában a használat minden funkciójával. Hogyan működik a takarékos üzemmód, az automata fogadás, vagy a kétoldalas fénymásolás. Jobb ha erre nem akkor próbál rájönni, amikor sürgős lenne, éppen ezért kérje kezelői oktatásunkat.

Valamennyi Magyarországon forgalmazott irodatechnikai berendezés karbantartását és javítását vállaljuk.

Több típus esetében a javítási feladatokat márkaszervizként végezzük.

Készítsen tökéleteset!

 

Epson Stylus Pro 3880

Üzleti nyomtató

 

Epson WorkForce Pro WP-4525 DNF

Ultranagy kapacitású MFP

 

 

Epson L200

A3+ üzleti mf készülék

 

Epson WorkForce WF-7515